Ajankohtaista

Suomen kommunistinen puolue
- 22.03.2017

Sietämätön nykytilanne, kaiken yksityistäminen ja leikkauspolitiikka ajavat ihmiset liikkeelle kunnissa. Tampereella tempaistaan lähipalvelukävelyllä ja vastustetaan palvelujen yksityistämistä. Jyväskylässä tehdään valtuustoaloite kuuden tunnin työajasta. Turussa haetaan 10 000 allekirjoitusta samansuuntaiseen kuntalaisaloitteeseen.

Suomen kommunistinen puolue
- 16.03.2017

SKP:n pääsihteeri Petra Packalén, varapuheenjohtaja Miguel López ja puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen ovat mukana YLE:n 30.3. järjestämissä kuntavaaliohjelmissa #Yle #kuntavaalit #SKP #eimyytävänä

Ei Natolle
Suomen kommunistinen puolue
- 15.03.2017

Vaadimme puolustusmenojen leikkaamista ja Suomen hallintoa tekemään aloitteen rauhanneuvotteluista uhaksi arvioitujen ja uhkaa kokevien valtioiden välillä.

Suomen kommunistinen puolue
- 14.03.2017

Kuntavaalit paljastaa. SKP on erilainen puolue. Pääsihteeeri Petra Packalén kertoo, että  SKP kuuntelee ihmistä ja luontoa. Valtuustossa SKP:n päämäärä on saada valtuustoon esille ja kuuluviin asukkaiden ääni.

Suomen kommunistinen puolue
- 14.03.2017

SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen kritisoi YLE:n toimia kuntavaalien toimittamisessa. Väisänen vaatii YLE:ä korjaamaan linjaansa ja antamaan kaikille kuntavaaleissa oleville puolueille tasavertainen mahdollisuus osallistua valtakunnalliseen keskusteluun.