Ajankohtaista

Suomen kommunistinen puolue
- 18.08.2017

SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen puhuu Hanko Prideilla yhdessä Vasemmistoliiton Noora Tapion kanssa. Väisänen väittää, että kapitalismin kriisi vaatii luokkatietoista vastarintaa ja konkretisoituu räikeimmin naisiin, maahanmuuttajiin ja erilaisiin vähemmistöihin kuten sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin ja näkyy tänään sateenkaarikansan muita työläisiä korkeampana työttömyytenä.

Marx-opisto 2017
Suomen kommunistinen puolue
- 12.08.2017

Kommunistit ovat viikonloppuna 10.-12.8. mukana järjestämässä Marx-opiston kesätapaamista Hauhon Vähäjärvellä.

Jp ja Petra
Suomen kommunistinen puolue
- 10.08.2017

SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen ja pääsihteeri Petra Packalén tyrmäävät Orpon porvaribudjetin työläisen näkökulmasta täysin riittämättömänä. Kommunistit vaativat täyskäännöstä nykyiseen uusliberalistiseen politiikkaan ja hallituksen eroa. Työläiset pärjätäkseen tarvitsevat nyt kauttalinjan palkankorotukset ja kaikki ne jotka eivät omalla työllään voi omaa perusturvaa rakentaa tarvitsevat nykyistä paremman perusturvan.  

SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen
Suomen kommunistinen puolue
- 09.08.2017

Kuopiossa 9.8. vieraileva SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen tukee kuopiolaisen kuntatekniikan liikelaitoksen ajatusta turvata kunnalliset työpaikat. Väisänen ei vain muuttaisi kuntalakia niin, että kuntalaisten omistuksessa olevat liikelaitokset voisivat osallistua kilpailutukseen ilman yritysmuodon muutosta mutta Väisänen myös lopettaisi kilpailun kunnallisten peruspalvelujen järjestämisestä.

Suomen kommunistinen puolue
- 31.07.2017

SKP esittää siirtymistä kuuden tunnin päivittäiseen työaikaan ja 30 tunnin työviikkoon nykyisiä ansioita alentamatta. Työaikalaki on muutettava työntekijöiden edut nykyistä paremmin turvaavaksi.