Ajankohtaista

Suomen kommunistinen puolue
- 20.02.2017

Kommunistit lähtevät vaalikentille talouskurin ja yksityistämisen vastaisten vaatimusten kanssa - ohjelma kuntavaaleihin 2017 julkaistu!

Toimittajat
Suomen kommunistinen puolue
- 17.02.2017

Nykyisen tempputyöllistämisen ja pätkätyökulttuurin sijaan on perustettava kunnollisia työpaikkoja kuntien ja valtion panostukselle. SKP:n kulttuuriryhmän aloitteesta vaadimme itsensätyöllistäjille parempaa asemaa ja toimeentuloa.

JP Väisänen
- 10.02.2017

SKP:n puheenjohtaja JP Väisänen ja pääsihteeri Petra Packalén vaativat muunsukupuolisille kuntavaaliehdokkaille yhdenvertaista näkyvyyttä YLE:n vaalikoneessa.

Suomen kommunistinen puolue
- 08.02.2017

Kerstin Tuomala, member of the Finnish Peace Committee in Lapland, speech at "Make North a Zone of Peace" Peace Conference at ABF huset. Seminar was organized by Swedish Peace Concil, ABF Stockholm, Global Network Against Nuclear Weapons and Power in Space.

Petra
Suomen kommunistinen puolue
- 06.02.2017

Kannustamme naisia lähtemään ehdolle kuntavaaleissa. Lähipalvelujen puolustaminen on naisliikkeen tehtävä edelleen ja sen merkitys on hyvinvointia romuttavan leikkauspolitiikan myötä kasvamassa. Lähde ehdolle SKP:n listoilla puolustamaan julkisia lähipalveluja!