Ajankohtaista

Suomen kommunistinen puolue
- 27.06.2017

SKP:n varapuheenjohtaja Susanna Rissasen mielestä JEFTA-vapaakauppasopimus EU:n ja Japanin välillä olisi virhe. Rissanen korostaa, että vapaakauppaan liittyvä investointisuojasopimus vahvistaisi ylikansallisten markkinavoimien asemaa.

Suomen kommunistinen puolue
- 26.06.2017

SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisäsen mielestä sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöt ovat tietenkin osa karnevalistista pridejuhlaparaatia mutta myös tärkeä osa oikeuksiensa puolesta taistelevaa työväenluokkaa. Väisänen vetoaa sateenkaarijärjestöihin, että ne alkavat luokkatietoisemmin vaatia oikeutta osallistua yhteisen vastuun kantamiseen.

Laatokan luodot
Suomen kommunistinen puolue
- 26.06.2017

Fasismi, Nato ja pakolaisuus ovat kommunistien kalottikokouksen keskeisiä kysymyksiä. Suomen kommunistisen puolueen (SKP) delegaatio osallistuu Venäjällä Petroskoissa kommunististen puolueiden kalottikokoukseen ja tutustuu mm Laatokan luotoihin ja niiden suojeluhankkeeseen.

Suomen kommunistinen puolue
- 20.06.2017

Keskustelussa sääntömuutokset, liittolaispolitiikka ja valmistautuminen vaaleihin.  Suomen kommunistisen puolueen varapuheenjohtajat Susanna Rissanen ja Miguel López osallistuvat Euroopan vasemmiston ensimmäiseen yleiskokoukseen Brysselissä 23.-25.kesäkuuta.

Suomen kommunistinen puolue
- 15.06.2017

SKP:n keskuskomitean jäsen, turkulainen työfysioterapeutti Kaija Kiessling tukee turkulaisten telakkatyöläisten taistelua parempien työolosuhteiden puolesta.