Home >> Artikkelit >> SKP:n varapuheenjohtaja López - Puolueen toiminta perustuu solidaarisuuteen

SKP:n varapuheenjohtaja López - Puolueen toiminta perustuu solidaarisuuteen

03.03.2017 - 17:15
(updated: 03.03.2017 - 17:31)

SKP:n varapuheenjohtaja Miguel López Jyväskylän kävelykadulla SKP:n kuntavaalien avajaistilaisuudessa kertoo, että SKP:n vaaliohjelma perustuu solidaarisuuteen, tasa-arvoon ja kuntien itsensä oman työnä tehtyihin peruspalveluihin.

Suomen kommunistisen puolueen (SKP) keskuskomitea kokoontuu lauantaina 4.3. Jyväskylässä päättämään kuntavaalien vauhdittamisen viime-operaatioista.

- Olemme vaalityöryhmällä ja taiteilijoiden luovuudella aivomyrskynneet vaaliviikoille viisi uutta näkyvyyskampanjaa, jotka eivät jätä ketään kylmäksi, intoaa SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen.

Väisänen ei suostu paljastamaan kampanjoiden sisältöjä tarkemmin, mutta kertoo häppeninkien työnimet, jotka saavat kyllä mielikuvituksen laukkaamaan. SKP:n kuntavaalikampanjan näkyvyysaloitteet joista keskuskomitea kokouksessaan päättää ovat työnimiltään; ”Katastrofin vastainen hymyily”, Sisään- ja uloshengitys”, ”Lähipalvelukävely”, ”Sauvaa SOTE:lle” ja ”Työpaikkoja ei sakkoja”.

Keskuskomitea päättää kokouksessaan myös SKP:n vappu 2017- kampanjasta.

Vaaliavaus kävelykadulla

SKP on median mukaan ehdokasasettelultaan suurin pienpuolue. Tämä asema antaa hyvän lähtökohdan vaaliavaukselle Jyväskylässä lauantaina 4.3. Puolueen varapuheenjohtaja Miguel López avaa SKP:n valtakunnallisen vaalikampanjan puoliltapäivin Jyväskylän kävelykadulla.

- Olen aivan varma, että suurin osa kuntalaisista, poliittisesta näkökulmasta riippumatta, voisi allekirjoittaa SKP:n kuntavaaliohjelman omanaan. Yksinkertaisesti siitä syystä, että perusluonteemme on se, että ketään ei jätetä. Se on ollut kautta historian Suomen vahvuus, sanoo López kampanja-avauksen aattona.

Me kaikki olemme rakentaneet ja maksaneet Suomen hyvinvointivaltiota. Hyvinvointivaltiota, josta jokainen on nauttinut ja jota jokainen on hyödyntänyt. SKP, niin kuin suurin osa suomalaisista, haluaa yhteiskunnan, jossa jokaisella kansalaisella on samat mahdollisuudet nauttia laadukkaasta elämästä. Ketään ei syrjäytetä, vaan jokainen on mukana projektissa nimeltä Suomi.

Valitettavasti meidän maassamme on pieni ryhmä suomalaisia, joka on romuttamassa meidän Suomeamme ja pala palalta ryöstämässä sitä ja jopa antamassa sitä ulkomaisten yritysten ja valtioiden käsiin.

SKP on radikaali vasemmisto eli vasemmisto, joka ei tule ikinä sivusta seuraamaan, miten kansalaiset kärsivät syrjinnästä, etenkin taloudellisesta, sosiaalisesta ja terveydenhoitoon liittyvästä syrjinnästä, tiivistää López.

SKP:n varapuheenjohtaja Miguel López nostattaa vaalihenkeä

Meidän kuntavaaliohjelmaamme on hyvin helppo kuvailla: se perustuu solidaarisuuteen, tasa-arvoisuuteen, laadukkaan elämän ja laadukkaiden palveluiden tarjoamiseen jokaiselle. Sen takia sanomme selvästi, että ihmisen elämä ei ole kauppatavaraa ja siksi puolueen vaalitunnus on kaiken kaupallistamisen protesti EIMYYTÄVÄNÄ!

SKP:n Vaaliteltta ent. Anttilan edessä klo 11-14. Tavattavissa jyväskyläisiä ehdokkaita mm valtuutettu Riitta Tynjä. Puolueen valtakunnallista johtoa, keskuskomitean jäseniä, pääsihteeri Petra Packalén, puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen ja varapuheenjohtaja Miguel López paikalla klo 12.30- 13.15.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Ajankohtaista