Kuntavaalit 2017

Maassamme on käynnissä kaikkialle ulottuva ja lähes jokaista ihmistä koskeva hyvinvoinnin romuttaminen, jossa vain rikkaimmat jäävät voitolle. Oikeistolainen leikkauspolitiikka tuhoaa sosiaaliturvaa, julkisia palveluja, ympäristöä, työläisten oloja ja ihmisoikeuksia nopeammin kuin koskaan ennen.

SKP esittää vaihtoehdon kurjistamispolitiikalle.

Vaaliuutisia

 • Suomen kommunistinen puolue -
  22.03.2017

  Sietämätön nykytilanne, kaiken yksityistäminen ja leikkauspolitiikka ajavat ihmiset liikkeelle kunnissa. Tampereella tempaistaan lähipalvelukävelyllä ja vastustetaan palvelujen yksityistämistä. Jyväskylässä tehdään valtuustoaloite kuuden tunnin työajasta. Turussa haetaan 10 000 allekirjoitusta samansuuntaiseen kuntalaisaloitteeseen.

 • Kemi ja Tornio Ei myytävänä!
  Suomen kommunistinen puolue -
  10.03.2017

  Kuntavaalikiertueella Lapissa vierailee puolueen pääsihteeri Petra Packalén ja puheejohtaja Juha-Pekka Väisänen. Lähipalvelujen parantamisen ohella vaalitapahtumassa puhuttaa synnytysosastojen säilyttäminen.

 • Heikki Ketoharju -
  09.03.2017

  Toimeentulotuen käsittely on siirretty Kelalle, joka ei ole pystynyt selviytymään asiasta lain vaatimassa aikataulussa. Ihmiset ovat ilman perusturvaa, ruokaa ja vuokrien maksut viivästyvät. Kuntien sosiaalitoimille pitää saada välittömästi lisäresursseja, joilla voidaan tehdä pikatoimeentulotukipäätöksiä köyhien ja avun tarpeessa olevien välittömään auttamiseen.

Kampanjablogit