Home >> Artikkelit >> Ei myytävänä!

Ei myytävänä!

20.02.2017 - 14:00
(updated: 20.02.2017 - 15:07)
Ei myytävänä!

Ei myytävänä!

Kommunistit lähtevät vaalikentille talouskurin ja yksityistämisen vastaisten vaatimusten kanssa. Jo nyt nähdään, mitä julkisen omaisuuden myynti aiheuttaa: joudumme esimerkiksi maksamaan kohonneita sähkönsiirtomaksuja verovaroilla rakennetun sähköverkon käyttämisestä. Silti hallituksessa valmistellaan aloitteita toisensa perään. Hallituksen esittämä sote-uudistus uhkaa ajaa koko palvelujärjestelmän katastrofin partaalle alistamalla ihmisten perustarpeet voitontavoittelulle.

Näissä kuntavaaleissa on kyse valinnasta. Myydäänkö ja yhtiöitetäänkö julkinen omaisuus? Kaupallistetaanko lähipalvelut? Annetaanko veroparatiisifirmojen vetää välistä? Onko kunta asukkaiden itsehallintoa, vai paikka lehmänkaupoille?

On aika tarjota demokraattinen vaihtoehto eduskuntapuolueiden kabinettipolitiikalle ja eliitin harvainvallalle. On aika tarjota rehellinen vaihtoehto kähmintäpolitiikalle ja hyväveli-verkostoille. Meidän ehdokkaamme eivät ole myytävänä, eivätkä he suostu kuntien myymiseen ja kaupallistamiseen.

Julkisesti tuotetut laadukkaat palvelut - ei sote-uudistukselle ja yhtiöittämiselle

Lisää asukasdemokratiaa ja avointa epäkaupallista kaupunkitilaa

Kunnissa tarvitaan työllistämisohjelmat pitkäaikaistyöttömyyden alentamiseksi


Linkki SKP:n kuntavaaliohjelmaan:
http://www.skp.fi/asiakirjat/ei-myyt-v-n-skpn-kuntavaaliohjelma-2017

 

 

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Ajankohtaista