Home >> Artikkelit >> SKP on Pirkanmaan toivo

SKP on Pirkanmaan toivo

22.03.2007 - 17:09
(updated: 06.06.2016 - 13:48)

Pertti Rampanen varoittelee ja jopa pelottelee SKP:n pirkanmaalaisia ehdokkaita kitkerässä kirjoituksessaan (AL 7.3.). Koska olen itsekin ehdolla, katson asiakseni tuoda keskusteluun tyystin toisen, mielestäni rakentavamman näkökulman:

Hyvinvointiyhteiskunta, johon kirjoittaja viittaa, luotiin suurelta osin 1950-luvulta lähtien aina 1990-luvulle asti juuri SKP/SKDL:n silloisten kansaedustajien aloitteiden ja hellittämättömän taistelun tuloksina.

Me SKP:n pirkanmaalaiset kansaedustajaehdokkaat haluamme olla jatkamassa tätä työtä ja vaalimassa työväenliikkeen todellista perintöä: taistelua heikompiosaisten ja pienituloisten tavallisten suomalaisten puolesta.
Onko siinä jotain väärää?

Vaaleihin on runsas viikko, ja SKP:n kannatus on kasvussa. Diktatuurilla ja terrorilla pelottelu on turhaa. Olemme aidon, rohkean vasemmistolaisen yhteiskuntapolitiikan kannattajia. Vaadimme kunnon tulonsiirtoja rikkailta köyhille.

Miljardivoittoja tahkoavat suuryritykset ovat nyt tämän päivän todellisia diktaattoreita. Niiden hillitön ahneus ja itsekäs omanvoitonpyynti meidän on pantava kuriin, eikä suinkaan tuhlata aikaa varjonyrkkeilyyn menneiden aikojen haamuja vastaan. Olemme demokraattinen liike tasa-arvon asialla. Diktaattorit Stalin ja Mao ovat kuolleet, mutta suomalainen SKP elää!

Kari Peitsamo Aamulehdelle 9.3.07:

Tekijä

Ajankohtaista