Home >> Artikkelit >> Vastarinnan viesti -seminaari vie Tiedonantajaa eteenpäin!

Vastarinnan viesti -seminaari vie Tiedonantajaa eteenpäin!

01.10.2020 - 11:30
(updated: 01.10.2020 - 12:25)
  • Vastarinnan viesti mediaseminaari 2020

Etäosallistuminen:
Jos sinulla ei ole vielä Zoom-sovellusta, niin lataa se ensin tästä linkistä: https://zoom.us/support/download

Ohjelman voi ladata niin tietokoneelle, tabletille kuin älypuhelimeenkin. 
Kun olet ladannut ohjelman, niin voit liittyä Zoom kokoukseen tällä linkillä: https://zoom.us/j/96340103819?pwd=Z1hGb2UzZHNxTm9OUStJbmJmUDVNZz09
Päästäksesi oikeaan kokoukseen tarvitset kokouksen tunnuksen (Meeting ID), joka on 963 4010 3819
ja salasanan (Passcode), joka on 883606

Voit liittyä lähetykseen ja ennen kuin se on merkitty alkamaan. Sinut siirretään odotusaulaan, josta kokouksen vetäjä päästää sinut sisään kokouksen alkaessa. Tuletko etänä mukaan työpajaan? Ilmoittaudu tästä linkistä: https://forms.gle/JJLFT6tUCRzDbsUW6

Vastarinnan viesti! -Tiedonantajan mediaseminaari järjestetään Helsingissä tulevana lauantaina 3. lokakuuta. Luvassa on media-alan kiinnostavia alustuksia ja ideointia Tiedonantajatyön eteenpäin viemiseksi. Aamupäivän alustusten ja yleiskeskustelun jälkeen siirrytään työpajoihin. Näissä on aiheena erilaisia kokonaisuuksia: toimitus ja sisällöt, talous, sosiaalinen media ja nettisivut, katumyynti ja lukupiirit ja Tiedonantajakerhot.

– Tulevassa lauantain seminaarissa pidän tärkeimpänä tavoitteiden asettamista Tiedonantajan voimistamiseksi, sanoo lehden päätoimittaja Petra Packalén.

Packalénin mielestä työ Tiedonantajan parissa on monimuotoista, eikä sen voimistamiseksi voida keskittyä vain yhteen osa-alueeseen.

– Seminaariin on mielestäni onnistuttu saamaan mukaan laajasti työpajoja eri aihepiireillä. Niissä ei myöskään ainoastaan aloiteta uusia toimintamalleja, vaan jokaisessa on pohjalla toimintaa jo valmiiksi. Esimerkiksi toimitustyötä on vahvistettu tänä vuonna huomattavasti verkossa ja siinä työpajassa voidaan käsitellä tarkemmin kävijämäärän nousua nettisivuilla. Sekä tietysti sitä, millaiset artikkelit kiinnostavat Tiedonantajan nettisivuilla, Packalén jatkaa.

Vastarinnan viesti -mediaseminaari aloittaa vuoden mittaisen kampanjan, jossa tavoitteena on Tiedonantajan vahvistaminen jo mainituilla osa-alueilla.

– Toivon, että toverit lähtevät mukaan lauantaina ja sen jälkeenkin heille itselleen sopivalla tyylillä ja kokevat olevansa Tiekkarilla töissä, lopettaa Packalén.

 

Mediaseminaarin ohjelma

Seminaari järjestetään HETY:n tiloissa osoitteessa Katajanokanlaituri 4, 00160 Helsinki.

Ennen seminaarin alkua Tiedonantajaa myydään Helsingin Kauppatorilla klo 9-10. Tule juttelemaan ja nappaa samalla mukaasi maailmaa muuttavaa journalismia!

Klo 10:30 media-alan kiinnostavia alustuksia

”Seminaarin avaus – Tavoitteellista Tiedonantajatyötä” Petra Packalén, päätoimittaja, Tiedonantaja

”Postilakko ja media” Juha Pöyry, päätoimittaja, Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU ry

”Työväenliikkeen lehdistö ennen ja nyt” Marko Korvela, freelance-toimittaja, Tiedonantaja

Yleiskeskustelu

Klo 12:30 Ruokailu

Klo 13:30 Työpajatyöskentelyä lehden eri aihepiireistä; toimitus ja sisällöt, talous, sosiaalinen media ja nettisivut, katumyynti ja lukupiirit ja Tiedonantajakerhot. Tuletko etänä mukaan työpajaan? Ilmoittaudu tästä linkistä: https://forms.gle/JJLFT6tUCRzDbsUW6

Työpajojen antia ja yleiskeskustelua

Mediaseminaari loppuu klo 16:30

Seminaari järjestetään turvavälejä noudattaen ja tapahtumassa on saatavilla kasvomaskeja ja käsidesiä.
Tapahtuma järjestetään yhteistyössä DSL:n opintokeskuksen kanssa.
Seminaari on maksuton.

Lisätietoja: petra.packalen@tiedonantaja.fi

Tapahtuma Facebookissa.

Tilaa Tiedonantaja!

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Ajankohtaista