Ajankohtaista

SKP uusi ohjelma artikkelikuva
Suomen kommunistinen puolue
- 01.07.2022
SKP on julkaissut tänään uuden puolueohjelmansa. Ohjelmassa tehdään uusia arvioita yhteiskunnan ja maailman kehityksestä, jonka pohjalta kommunistisen puolueen poliittiset linjaukset määrittyvät.
Turkki ulos Kurdistanista mielenosoitus Helsinki 3.7.2021
Suomen kommunistinen puolue
- 30.06.2022
SKP tuomitsee Turkin ja Erdoğanin suuntaan rähmällään olon. Suomen ja Turkin sopimuksessa sanamuodot ovat laveita, ja mahdollistavat käytännössä hyvin monenlaisten Turkin hallitusta vastustavien voimien leimaamisen terroristeiksi.
SKP nuorisopoliittinen asiakirja 2022
Suomen kommunistinen puolue
- 30.06.2022
Suomen kommunistisen puolueen nuorisopoliittinen edustajakokousasiakirja Näkyvät, kuuluvat, vaikuttavat nuoret on julkaistu! Laaja asiakirja valmisteltiin yhdessä Kommunistinuoret ry:n kanssa ja se ohjaa puolueen nuorisopolitiikkaa alkaneella kolmen vuoden edustajakokouskaudella.
SKP rauhanasiakirja 2022
Suomen kommunistinen puolue
- 30.06.2022
Suomen kommunistisen puolueen edustajakokousasiakirja Maailma tarvitsee rauhaa ja rauha sen rakentajia on julkaistu nettisivuillamme. Asiakirja linjaa puolueen rauhanpolitiikkaa juuri alkaneella kolmen vuoden edustajakokouskaudella.
SKP edustajakokousasiakirja 2022 ympäristö
Suomen kommunistinen puolue
- 22.06.2022
SKP:n edustajakokousasiakirja "Ympäristökriisi vaatii pikaisia ratkaisuja" on nyt julkaistu puolueen sivuilla. Kyseessä on laaja ympäristöpoliittinen ohjelma, jossa ei ehdoteta vain pieniä viilailuja ympäristökriisin ratkaisemiseksi. Kommunistien ympäristöpolitiikka tähtää koko järjestelmän kattaviin muutoksiin.