Ajankohtaista

Suomen kommunistinen puolue
- 11.06.2018
More NGO´s and organizers than ever now acting together for building up next Vastavirta Festival 2018 in Helsinki. Vastavirta Festival is an European open and political forum for radical activity, progressive collaboration and advocacy by those doing the doing.
Portulgalin Bloco on aktiivinen HLBTIQ-asioissa.
Suomen kommunistinen puolue
- 11.06.2018
Portugalissa kamppaillaan paljolti samojen kysymysten kanssa kuin Suomessakin. Sovinistiset ja seksistiset ennakkoluulot ovat niin naisten kuin seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien toteutumisen esteenä. Tähän on saatava muutos ja sellainen onnistuu helpommin kun luodaan eurooppalainen verkosto asian ympärille.
Suomen kommunistinen puolue
- 09.06.2018
Yhdysvaltojen asevoimien komentaja, kenraali Joseph F. Dunford Jr. ja Venäjän asevoimien komentaja, armeijakenraali Valeri Gerasimov tapaavat Suomessa. Tapaaminen on järjestetty suurvaltojen aloitteesta nopealla aikataululla.
Tiina Sandberg, JP (Juha-Pekka) Väisänen, Ta Tieto Oy, Spartacus-säätiö, SKP
Suomen kommunistinen puolue
- 07.06.2018
Solidaarisuutta, sivistys- ja lehtityötä organisoivat Spartacus-säätiö ja Kustannusyhtiö TA-Tieto vahvistivat johtopaikkoja vuosikokouksissa Helsingissä 6. kesäkuuta. Spartacus-säätiö on tyytyväinen onnistuneesta Etelä-Afrikkaan suuntautuneesta solidaarisuustyöstä. Tiina Sandberg nousi TA-Tieto Oy:n johtoon
Vapauden vaunujen työryhmän vetäjä Aura Kaskisydän mielenosoituksessa vaatimassa vammaisille kuuluvia oikeuksia.
Suomen kommunistinen puolue
- 06.06.2018
Vapauden Vaunujen vaatimuksena on, että taksipalvelut turvataan julkisena palveluna. Lailla on jatkossakin turvattava laadukas kuljetuspalvelu sitä tarvitseville. Se tarkoittaa, että kuljetusten järjestäjältä vaaditaan edelleen pakolliset kurssitukset. Lisäksi on aina nimettävä taho, johon asiakas voi olla yhteydessä ongelmatapauksissa.