Home >> Tapahtumat >> Päivä >> 19.06.2019

Ensisijaiset välilehdet

Keskiviikko 19. kesäkuu 2019

 • 17:00 - 20:00
  Helsinki
  PRIDE talkoot SKP:n toimistolla
  Punainen sateenkaari, SKP, HLBTQI, Helsinki Pride 2019

  SKP:n HLBTQI ryhmä Punainen sateenkaari mukana Helsinki PRIDE 2019 viikolla 

  Helsinki Pride on Suomen suurin ja vaikuttavin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma ja yksi vuoden suurimmista yleisötapahtumista Helsingissä. 

  SKP:ta  Prideilla edustaa SKP:n HLBTQI ryhmä Punainen sateenkaari.Punainen sateekaari koordinoi Pridea yhdessä SKP:n Uudenmaan – ja Helsingin piirien sekä Demokraattisen sivistysliiton (DSL) kanssa. 

  Suunnitellaan yhdessä 

  Punaisen sateenkaaren Pride-, keskustelutilaisuuden, marssin ja teltan näkyvyyttä suunnitellaan porukalla ja talkoilla keskiviikkona 19.6. kello 17-20 puoluetoimistolla. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan tapahtumassa näkymistä. Lisätietoa 050 573 8598 (JP) 

  Keskustelutilaisuus 

  Punainen sateenkaari järjestää yhteistyössä DSL:n  kanssa keskustelutilaisuuden “Tarvitaan Vapautuspäivät”. Aika paikka ilmoitetaan myöhemmin.

  Kulkue 

  Lauantaina 29.6. Pride-kulkue starttaa kello 12.00 Senaatintorilta ja suuntaa Puistojuhlaan Kaivopuistoon. Punaisen sateenkaaren blokki kokoontuu perinteisesti Senaatintorilla Aleksanterin patsaalla klo 11. josta siirrytään marssille. Kaikki ovat tervetulleita marssimaan ihmisoikeuksien puolesta. Omia kylttejä ja rekvisiittaa saa tuoda mukana. Punaisen sateenkaaren aktivistit ovat tuoneet marssille myös puolueen lippuja ja muuta rekvisiittaa, joten lipunkantajia tarvitaan.  

  Punaisen sateenkaaren teltta  

  Puistojuhla on Kaivopuistossa ja se alkaa klo 14 ja päättyy klo 18. Punaisella sateenkaarella on siellä oma poliittinen teltta. Teltalla tehdään politiikkaa, myydään marxilaista kirjallisuutta ja ollaan näkyvillä. Tervetuloa SKP:n politiikkatyöhön Punaisen sateenkaaren teltalle.