Home >> Tapahtumat >> Päivä >> 26.08.2020

Ensisijaiset välilehdet

Keskiviikko 26. elokuu 2020

 • 12:00 - 14:00
  Huittinen
  SKP:n kannattajakorttikeräystä Huittisissa

  Tule allekirjoittamaan Suomen kommunistisen puolueen kannattajakortti ja puhumaan politiikkaa SKP Satakunnan toverien kanssa!

 • 15:00
  Oulu
  Kannattajakorttien keruu ja pj. JP Väisänen Oulussa

  SKP:n kannattajakortteja kerätään Oulussa Raksilan marketeilla keskiviikkona 26.8. alkaen klo 15.


  Sen jälkeen kokoonnumme klo 18 Aleksin kulmaan Aleksanterinkatu 9 keskustelemaan aiheesta "Yhteistyötä ja systeemin muutosta". Keskustelua avaavat SKP:n puheenjohtaja JP Väisänen ja Oulun piirisihteeri Matti Aalto. Tervetuloa!

 • 17:00 - 18:00
  Verkossa
  Kommunistinuoret: Kommunistivainojen vuodet

  Kommunistinuorten Facebook-sivulla pidettävässä striimissä käsitellään kommunistivainojen aikaa 1930-luvulla. Maassamme vallinnut äärioikeistolainen ilmapiiri pakotti kommunistien toiminnan maan alle, kun väkivaltaisen Lapuan liikkeen vaatimuksista laaditut työläisvastaiset ”kommunistilait” säädettiin voimaan vuonna 1930. Kokonaisuudessaan kommunistien toimintaoikeudet palautettiin vasta sotien jälkeen. Striimissä alustaa Ilkka Aho SKP:n Turun piirijärjestöstä. Lähetyksen luotsaa Kommunistinuorten puheenjohtaja Jiri Mäntysalo.

  Lähetystä pystyy seuraamaan myös ilman kirjautumista Facebookiin, mutta kommentointi vaatii sisäänkirjautumisen. Striimi on osa Kommunismi Suomessa -opintokerhoa, jonka järjestävät Kommunistinuoret ja DSL:n opintokeskus.

  Tule mukaan seuraamaan, oppimaan ja kommentoimaan!

  www.facebook.com/kommunistinuoret

  Facebook-tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/756584425153797/