Home >> Tapahtumat >> Päivä >> 24.08.2022

Ensisijaiset välilehdet

Keskiviikko 24. elokuu 2022

 • 17:30
  Helsinki
  Uudenmaan paikallistapahtuma: Rauhan ja ympäristön joukkoliikkeiden yhteistoimintaan

  Tervetuloa kaikille avoimeen debattiin rauhasta, ympäristöstä ja joukkoliikkeistä keskiviikkona 24.8. klo 17.30 alkaen! Tapahtuma pidetään Keskustakirjasto Oodin ryhmätila 3:ssa (toinen kerros), Helsingissä sekä etänä Zoomissa. Liity Zoomiin oheisella linkillä: https://us06web.zoom.us/j/84318566499

  Puhutaan vapaassa ja keskustelevassa hengessä joukkoliikkeistä, niiden yhteistoiminnan tarpeesta sekä ajankohtaisesta poliittisesta tilanteesta rauhan ja ympäristön suhteen. Maailmaa uhkaa militarismi, ydinaseet, luontokato, ilmaston lämpeneminen... Tehtävää on paljon ja siksi voimien kokoamisen aika on nyt.

  Valtakunnallisen ja kansainvälisen Ympäristö vaatii rauhaa -hankkeen aloitteena on koota nykyistä paremmin yhteen rauhan ja ympäristön puolesta toimivia järjestöjä ja aktivisteja Suomessa ja kansainvälisesti. Hankkeen valtakunnallisena ja kansainvälisenä tapahtumana pidetään hybridiviikonloppu 19.-20.11. Tampereella sekä verkossa Zoomissa. Tutustu nettisivuihin www.ymparistovaatiirauhaa.fi sekä some-kanaviin Instagramissa ja Facebookissa!