Home >> Tapahtumat >> Päivä >> 05.09.2022

Ensisijaiset välilehdet

Maanantai 5. syyskuu 2022

 • 15:00 - 16:30
  Korso
  Työn päivän katukampanjaa Korsossa
  Työn päivän 2022 banneri.

  Tule kertomaan miten sinun Työn päivääsi vietetään tänä vuonna! SKP:n ja Kommunistinuorten tovereita on jakamassa Työn päivän esitteitä, Uudenmaan Näköalaa ja Tiedonantajaa Korson Metsolantorilla ja asematunnelin seuduilla maanantaina 5.9. noin klo 15.00-16.30.

  Siirrytään kadulta klo 17 alkavaan Työn päivän tapahtumaan Korson asukastilaan - tapahtumaan voit osallistua myös etänä Zoomissa. Nähdään!

 • 17:00
  Vantaa
  Tavoitteena monipuolisesti vaikuttavat liitot ja aktiivinen ay-kenttä

  Työn päivän tapahtuma Korson asukastilassa (monitoimitila 1), Vantaalla maanantaina 5.9. klo 17.00–19.00. Myös Zoom-osallistuminen mahdollista. Linkki: https://us06web.zoom.us/j/86161687268

  Kaikille kiinnostuneille avoin. Nähdään Työn päivän merkeissä Korsossa ja etänä Zoomissa!

  Pohditaan ay-liikkeen potentiaalia ja tehtäviä yhteiskunnallisena joukkovoimana. Mitä vaaditaan, että siitä saadaan elävämpi ja näkemyksiltään radikaalimpi ja pidemmälle katsova? Miksi on oleellista, että ammattiliitoissa tunnustetaan vaikuttamisen tarve myös esim. rauhan ja ympäristön kysymyksiin nykyistä paremmin?

  Joukkovoiman uuden ajan näkemiseksi on luotava vaikuttavaa paikallista toimintaa, jolla ihmisten muutoshalulle löytyy tekemisen kanava aktivismissa ja ay-toiminnassa mm. työajan lyhentämiseksi 6 tuntiin päivässä, köyhyyden poistamiseksi, toimeentulon ja työehtojen parantamiseksi sekä työläisten vallan lisäämiseksi.

  Puheenvuoron tapahtumassa pitää nykytaiteilija ja museotyöläinen Inari Porkka sekä linja-autonkuljettaja ja filosofian maisteri Ossi Kähmi.

  Tapahtuman järjestävät SKP:n Vantaan kaupunkijärjestö ja Korson osasto.