Etusivu >> Tapahtumat >> Rauhan katukampanjapalaveri
21.10.2017

Rauhan katukampanjapalaveri

SKP:n rauhanryhmän kokous lauantaina 21.10. kello 12-17.00 Jatketaan kampanjansuunnittelua. Sosiologi, rauhanaktivisti rauhanaktivisti Timo Virtala alustaa teemalla ”Pasifismi - kieltäytymistä vai suoraa toimintaa?”

Kaduille ihmisten pariin

Johtopäätöksenä viime kuntavaaleista päätimme ryhdistäytyä ja suunnitella eräitä konkreettisia toimia, jotka saavat meidät ja meidän politiikan paremmin näkyväksi. Rauhan katukampanja on päätös, jonka keskuskomitea on meille tästä johtuen tehtäväksi antanut.

Päätös rauhan katukampanjasta on linjassa poliittiseen analyysiimme militarismin entistä väkivaltaisemmaksi käyvästä otteesta. Sipilän hallituksen esittämät kaksi yli 10 miljardin asehankinta-askelta kertovat väärä-suuntaisesta kehityksestä kuten myös poliittisen eliitin hiljaisuus ja hyväksyntä virallisen Suomen toimille jättää (ainakin toistaiseksi) allekirjoittamatta ydinaseet kieltävä kansainvälinen YK-sopimus.

Keskuskomitean jäsenistä koostunut rauhan kampanjan suunnitteluryhmä kutsuu nyt kaikkia SKP:n piirejä avaamaan suunnittelutyötä kaikille jäsenille. Eräät piirit ovat jo oikein nimennet rauhan katukampanjaan jäseniä ja eräät tovereita jotka voivat toimia tulevassa kampanjassa yhteyshenkilönä. Jos piirijärjestössä ei olla vielä asiaa käsitelty (kenestä yhteyshenkilö jne.)  niin vielä ehtii – sekä käsitellä asiaa, että tulle mukaan rauhan katukampanjan suunnitteluun.

Seuraava rauhan katukampanjan suunnittelupalaveri on 21.10. HESTI:n toimistolla kello 12-17 osoitteessa Kulmavuorenkatu 5 Helsinki. ( HESTI -  Helsingin seudun tapaturma- ja sairausinvalidit)

Lauantaina keskustellaan katukampanjasta kokonaisuudessaan; kampanjan kestosta, tavoitteista ja tekijöistä. Päämääränämme on valmistella porukalla esitys keskuskomitealle tammikuulle 2017 katukampanjasta. Nyt on siis paras aika tulla mukaan rakentamaan sellaista rauhantyötä, jota juuri sinä haluaisit puoluetyönä tehdä. Tervetuloa mukaan!

Vauhdittamaan ajatteluamme kuulemme lauantaina sosiologi, rauhanaktivisti Timo Virtalan alustuksen ”Pasifismi - kieltäytymistä vai suoraa toimintaa?” Riitta Häkälä ja JP Väisänen kertovat Cafe de la Paix-tapahtumasta ( Malmi 23.10.)  ja Mervi Grönfors kertoo Tampereen piirijärjestön rauhan aloitteesta.

 

Kokous HESTI:n toimistolla Kulmavuorenkatu 5. Lisätietoja JP 050 5738598

Tapahtumapaikka

HESTI:n toimisto
Kulmavuorenkatu 5
00500 Helsinki
FI