Home >> Tapahtumat >> SKP PRIDE 2019 kulkueessa ja Puistojuhlassa
29.06.2019

SKP PRIDE 2019 kulkueessa ja Puistojuhlassa

  • Punainen sateenkaari, SKP, HLBTQI, Helsinki Pride 2019

SKP:n HLBTQI ryhmä Punainen sateenkaari mukana Helsinki PRIDE 2019 viikolla 

Helsinki Pride on Suomen suurin ja vaikuttavin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma ja yksi vuoden suurimmista yleisötapahtumista Helsingissä. 

SKP:ta  Prideilla edustaa SKP:n HLBTQI ryhmä Punainen sateenkaari.Punainen sateekaari koordinoi Pridea yhdessä SKP:n Uudenmaan – ja Helsingin piirien sekä Demokraattisen sivistysliiton (DSL) kanssa. 

Suunnitellaan yhdessä 

Punaisen sateenkaaren Pride-, keskustelutilaisuuden, marssin ja teltan näkyvyyttä suunnitellaan porukalla ja talkoilla keskiviikkona 19.6. kello 17-20 puoluetoimistolla. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan tapahtumassa näkymistä. Lisätietoa 050 573 8598 (JP) 

Keskustelutilaisuus 

Punainen sateenkaari järjestää yhteistyössä DSL:n  kanssa keskustelutilaisuuden “Tarvitaan Vapautuspäivät”. Aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Kulkue 

Lauantaina 29.6. Pride-kulkue starttaa kello 12.00 Senaatintorilta ja suuntaa Puistojuhlaan Kaivopuistoon. Punaisen sateenkaaren blokki kokoontuu perinteisesti Senaatintorilla Aleksanterin patsaalla klo 11. josta siirrytään marssille. Kaikki ovat tervetulleita marssimaan ihmisoikeuksien puolesta. Omia kylttejä ja rekvisiittaa saa tuoda mukana. Punaisen sateenkaaren aktivistit ovat tuoneet marssille myös puolueen lippuja ja muuta rekvisiittaa, joten lipunkantajia tarvitaan.  

Punaisen sateenkaaren teltta  

Puistojuhla on Kaivopuistossa ja se alkaa klo 14 ja päättyy klo 18. Punaisella sateenkaarella on siellä oma poliittinen teltta. Teltalla tehdään politiikkaa, myydään marxilaista kirjallisuutta ja ollaan näkyvillä. Tervetuloa SKP:n politiikkatyöhön Punaisen sateenkaaren teltalle. 

Tapahtuma FB:ssä

Tapahtumapaikka

Sentaatintori
Senaatintori
00100 Helsinki
FI