Ajankohtaista

Suomen kommunistinen puolue
- 22.03.2019
Suomessa irtisanominen on yrityksille liian helppoa ja se näkyy. Meilläkin tarvittaisiin kunnon suoja irtisanottavien turvaksi. SKP vaatii, että valtion on huolehdittava uusien työpaikkojen luomisesta irtisanotuille ihmisille, sekä toimeentulon ja ihmisarvoisen elämän turvaamisesta.
Potkua verotukseen, nyt!
Suomen kommunistinen puolue
- 22.03.2019
Porvarien etuoikeuksista on siirryttävä kaikkien oikeuteen elää säällistä elämää. Tulevalla vaalikaudella on oltava rohkeutta korottaa pääomiin kohdistuvia veroja vaatii Suomen kommunistinen puolue. Suomen suunta muutettava kohti reilumpaa verotusta.
Suomen kommunistinen puolue
- 21.03.2019
SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen vaati PKK:n johtajan Abdullah Öcalanin vapauttamista suomalaisen kurdiyhteisön uudenvuoden juhlissa.
Marxipaanit, Riitta Häkälä, JP (Juha-Pekka) Väisänen, 70-vuotta sosialismia Kiinassa,
Suomen kommunistinen puolue
- 12.03.2019
Kapitalismista syytetyn kiinalaispiirteisen sosialismin ytimessä on kehitys, joka lopettaa köyhyyden. Kiinan kommunistinen puolue kutsuu maailman poliittisia voimia uuden maailmanyhteisön rakentamiseen ja dialogipolitiikkaan.
Soten kaatuminen, hallituksen ero, JP (Juha-Pekka) Väisänen
Suomen kommunistinen puolue
- 08.03.2019
SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen pitää julkisten palveluiden ja joukkoliikkeiden voittona SOTE:n kaatumista.