Eurovaalit 2019

 • EU vaalit ohjelmakuva 2019

Tervetuloa SKP:n eurovaalikampanjan sivulle!

Vaaliuutisia

Kampanjablogit

 • Petra Packalén vappu 2017 puhe
  Petra Packalén -
  09.04.2019
  SKP:n pirkanmaalainen ehdokas Petra Packalén kirjoittaa, kuinka terveyspalvelujen heikentäminen iskee paljolti juuri naisiin. Turvallinen synnytys on vaakalaudalla monissa osin Suomea ja pääomasijoittajat hakevat lisää liikevoittoja terveys-, sosiaali- ja muista peruspalveluista.
 • Lähijuna talvimaisemassa kuva Vr Group
  Petra Packalén -
  14.02.2019
  Joukkoliikenne on yksi niistä palveluista, joka laajentuessaan ja halventuessaan tuottaa tuplasti hyvinvointia. Eduskuntavaaliehdokas Petra Packalén kirjoittaa blogissaan vaatimuksia Pirkanmaan lähijunaliikenteen laajenemisesta.
 • Leikkaushoitoa vai leikkauksia hoitoresursseista?
  Suomen kommunistinen puolue -
  31.08.2018
  Ei ole mitään syytä antaa kuoliniskua kunnalliselle itsehallinnolle ja luopua meille rakkaista lähipalveluista. Me pystymme parempaan ilman tätä markkinavetoista terveysbisnesuudistusta. Tehdään parannukset potilaan etua ajatellen, ei ansaintalogiikan mukaan.
 • Petra Packalén vappu 2017 puhe
  Petra Packalén -
  06.08.2018
  Yli kaksi vuosikymmentä on pitkä aika tehdä ihmisiä eriarvoistavaa politiikkaa. Se on johtanut valtaviin sosiaalisiin ongelmiin niin rakenteellisesti, kuin yksilötasollakin. Vaihtoehtoja leikkauspolitiikalle kuitenkin on, kirjoittaa SKP:n Petra Packalén.
 • Heikki Ketoharju -
  22.02.2018

  Politiikan pintatason ja ihmisten elämän välillä on melkoinen ero. Julkisuuden valokeila siirtyy muualle, mutta työttömän asema on edelleen yhtä onneton. Ensimmäinen aktiivisuustarkastus odottaa jo viikon päässä, ja hallitus kaavailee uusia säädöksiä työttömien aseman hankaloittamiseksi.

Ehdokkaat

Suomi