Ajankohtaista

Tiina Sandberg kiertää SKP:n piirijärjestöjä vaaliohjelmaluonnoksen kanssa.
Suomen kommunistinen puolue
- 16.11.2018
Eduskuntavaaliohjelma valmistuu hyvällä yhteistyöllä ja laajalla käsittelyllä. Kantaa on otettava niin ihmisten kokreettisiin kysymyksiin kuin ongelmien teoreettisempiin taustoihinkin. Pääsihteeri Tiina Sandberg on ottanut tehtäväkseen kiertää piirijärjestöissä keskustelemassa vaaliohjelman valmistelusta.
Emme tarvitse hyökkäysaseita
Suomen kommunistinen puolue
- 15.11.2018
Eduskuntavaalit ovat SKP:n keskuskomitean kokouksen 17.-18.11. keskiössä. Kokouksen yhteydessä järjestetään Naapuri-hankkeen esimmäinen tapaaminen, jossa ideoidaan Venäjälle suuntautuvaa yhteistyötä.
Koulureput
Suomen kommunistinen puolue
- 15.11.2018
SKP:n nuorten ja opiskelijoiden ryhmä vaatii nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn lisää resursseja. Käytännössä nuorten työelämä on hyvin pirstaleista pätkätyötä, eikä pidemmän tähtäimen suunnittelu onnistu, kun oma toimeentulo ei ole turvattu.
SKP, Vietnamin kommunistinen puolue, Pham Minh Chinh, JP (Juha-Pekka) Väisänen, Tiina Sandberg, Pham Thi Ngoc Bich
Suomen kommunistinen puolue
- 13.11.2018
SKP tapasi Vietnamin kommunistisen puolueen korkeinta johtoa Helsingissä. SKP:n puheenjohtaja Väisänen luovutti Vietnamin kommunistisen puolueen keskuskomitean puheenjohtajalle Pham Minh Chinh:lle SKP:n standradin.
European Forum järjestettiin tällä kertaa Bilbaossa.
Suomen kommunistinen puolue
- 11.11.2018
Nykyinen talousmallimme on kestämätön, eikä sen muuttamiseen riitä pieni viilaaminen, tarvitsemme systeemin muutoksen, totesi SKP:n pääsihteeri Tiina Sandberg Bilbaossa järjestetyssä toisessa European Forumissa.