Ajankohtaista

Suomen kommunistinen puolue
- 28.03.2020
Maatalouden tuotantokyky on turvattava, mutta sitä ei tehdä oikeiston ehdottamalla orjatyöllä, vaan kunnon palkankorotuksilla. Sama keino toimii myös muilla elintärkeillä aloilla, joiden palkkoihin ei muka aikaisemmin ole ollut varaa. Nyt sitä on löydettävä.
Suomen kommunistinen puolue
- 27.03.2020
Varallisuuden valtava keskittyminen kapitalismissa on meille kaikille vaarallista. Erityisen tappavaa se on maailman köyhimmille, joilla ei nyt ole pääsyä terveydenhuoltoon, koska varallisuus on keskittynyt äärimmäisen harvoille tahoille. Tie eteenpäin on vaurauden jakaminen reilummin.
Suomen kommunistinen puolue
- 23.03.2020
SKP:n pääsihteeri Tiina Sandberg on huolissaan kuntien taloudesta koronakriisin kynsissä. Kunnat tarvitsisivat pikaisesti 1,5 miljardia, mutta toistaiseksi rahoitus on järjestynyt lähinnä yrityksille. Yritysten puolestaan tulee nyt pitäytyä maksamasta osinkoja.
JP Väisänen
- 19.03.2020
Suomen kommunistisen puolueen puheenjohtajan JP (Juha-Pekka) Väisäsen mukaan nyt on huolehdittava kaikkien terveydestä ja ihmisoikeuksista. Väisäsen mukaan haasteena on päästä digitaalisten välineiden avulla ihmisten ilmoille ja yhteistyöhön. 
Suomen kommunistinen puolue
- 18.03.2020
Suomella olisi hyvin varaa vastata koronaviruksen aiheuttamaan kriisiin. Hävittäjähankintoihin on varattu 10 miljardia. Niille olisi nyt paljon parempaa käyttöä kriisinhoitoon. Hankitaan mieluummin sairaanhoitajia kuin tappoaseita.