Ajankohtaista

Suomen kommunistinen puolue
- 16.11.2017

SKP:n keskuskomitea päättää sunnuntaina 19.11.Tiedonantajan uudistamisesta ja käy keskustelua mediaprojektista, joka vie SKP:n politiikan sinne missä ihmisetkin.

Suomen kommunistinen puolue
- 11.11.2017

Marseille-Foorumin tavoite on luoda Eurooppaan uusi poliittinen puhujalava ja vahvistaa eurooppalaisten edistyksellisten punavihreiden, feminististen ja kommunististen puolueiden yhteistyötä. SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisäsen ensivaikutelman mukaan Marseille-Foorumi voi onnistua kunnianhimoisessa tavoitteessaan vain, jos poliittisten puolueiden lisäksi foorumiin vaikuttamaan saadaan laajemmin mukaan kansalaisyhteiskunnan erilaiset toimijat

Suomen kommunistinen puolue
- 10.11.2017

Entinen Farc-sissi Liliana Gaitan osallistui Euroopan vasemmiston ja Sao Paulo-foorumin yhteistapahtumaan ja Marseille-Foorumiin Ranskassa ( 9.-11.11). Gaitan puhuu tänään feministisestä tulevaisuudesta ja poliittisesta vaikuttamisesta.

Suomen kommunistinen puolue
- 05.11.2017

SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisäsen mukaan kaikki kommunistit ovat velkaa "punaisesta DNA: staan"  Venäjän suurelle lokakuun sosialistiselle vallankumoukselle. Väisänen väittää Moskovan vasemmistofoorumista, että läpimurto kohti sosialismia voi tapahtua, kun edistykselliset poliittiset puolueet alkavat ottaa yhdenvertaisia yhteistyön askelia kansalaisjärjestöjen, joukkoliikkeiden, rauhanliikkeen, HLBTQI-seksuaalivähemmistöjen verkostojen, ay-liittojen ja osastojen ja nykymenoon tyytymättömien yksittäisten ihmisten ja joukkojen kanssa. 

IMCWP kommunismi työväenliike Pietari Leningrad Packalen
Suomen kommunistinen puolue
- 03.11.2017

The Great October Revolution 100 years ago opened the way to independence for Finnish people, says CPFs Petra Packalén in her speech at the 19th International Meeting of Communist and Workers' Parties.