Ajankohtaista

Suomen kommunistinen puolue
- 25.04.2018

Suomen Kommunistinen puolue tukee Superin mielenilmausta keskiviikkona 25.4. ja vaatii lisää työntekijöitä varaiskasvatukseen.

Suomen kommunistinen puolue
- 19.04.2018

Joukko kansalais- ja rauhanaktivisteja perusti Loppu Syyrian sodalle -toimintaryhmän rauhanaktivisti Bahaaldin Omarin aloitteesta. Toimintaryhmä tekee rauhantapahtumia ja somettaa. Vastavalittu uusi Vantaan Rauhanpuolustajien puheenjohtaja Heikki Ekman osallistui toimintaryhmän ensimmäiseen mielenosoitukseen tiistaina. Ekman vaatii Suomen hallitusta tuomitsemaan Yhdysvaltojen ja länsiliittouman iskut Syyriaan.

Suomen kommunistinen puolue
- 17.04.2018

19.4. on kansainvälinen Venezuelan solidaarisuuspäivä. Suomen kommunistisen puolueen puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen tervehtii toverillisesti Venezuelan bolivaarista vallankumousta ja presidentti Nicolan Maduron taistelua imperialismia ja suurpääoman rahanvaltaa vastaan.

Suomen kommunistinen puolue
- 15.04.2018

Euroopan vasemmiston Lähi-Idän-työryhmän jäsen Jari Karttunen vaatii Marokkoa lopettamaan Länsi-Saharan miehityksen ja Polisarioon suuntaaman tarkoituksellisten virheellisten tietojen kampanjan ja sodalla uhkailun.

Suomen kommunistinen puolue
- 14.04.2018

Maailman rauhanneuvosto tuomitsee Yhdysvaltojen, Ranskan ja Iso Britannian imperialistisen iskun Syyriaan. SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen vaatii Suomea ja presidentti Niinistöä irtaantumaan sotapolitiikasta.