Ajankohtaista

Pakolaiset tarvitsevat turvapaikan, eivät vankiselliä.
Suomen kommunistinen puolue
- 21.06.2018
Maailman huomio on kiinnittynyt Yhdysvaltain ja Meksikon rajalle, jossa tuhannet lapset on tämän vuoden aikana erotettu perheistään. Poliittinen paine oli liikaa jopa Trumpille, joka muutti hallintonsa linjauksia lasten ottamisesta pois vanhemmiltaan. Ongelma on kuitenkin kaikkea muuta kuin ratkaistu, eikä eurooppalaisilla ole varaa tuntea ylemmyyttä niin kauan kuin pakolaispolitiikasta päättävät henkilöt, jotka puhuvat laittomista ihmisistä.
Suomen kommunistinen puolue
- 20.06.2018
Suomen kommunistisen puolueen puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen allekirjoitti Samidoun Palestiinalaisten vankien solidaarisuusverkoston vetoomuksen vapauttaa Palestiinalaisjohtaja, feministi ja vasemmistolainen Khalida Jarrar. Väisänen vaatii ulkoministeri Soinilta toimia Israelin riistopolitiikan lopettamiseksi. Väisänen toivoo, että yksittäiset suomalaiset ja koko kansalaisyhteiskunta osoittaisi nyt solidaarisuutta Palestiinan taistelulle vapaudesta ja rauhasta ja allekirjoittaisi vetoomuksen Kahlida Jarrarin vapauttamiseksi.
Panayotis Neufelt, Vastavirta-festivaali, SKP, European Left, Cultural Left
Suomen kommunistinen puolue
- 20.06.2018
Internationally interesting speakers join Vastavirta-festival debate on Marx, culture and the arts. Panayiotis Neufelt, Founder of the Cultural Left and Founder of the Arts Council in Greece says that citizens of all countries seeking for education and culture but Instead, they get entertained.
Suomen kommunistinen puolue
- 20.06.2018
Kansainvälisesti kiinnostavia alustajia Vastavirta-festivaalin Marx, kulttuuri ja taide keskustelussa. Panayotis Neufelt, Cultural Left verkoston ja Kreikan taidetoimikunnan perustaja kritisoi, että kaikkien maiden kansalaiset etsivät koulutusta ja kulttuuria mutta heitä tahdotaan vain viihdyttää.
Suomen kommunistinen puolue
- 11.06.2018
More NGO´s and organizers than ever now acting together for building up next Vastavirta Festival 2018 in Helsinki. Vastavirta Festival is an European open and political forum for radical activity, progressive collaboration and advocacy by those doing the doing.