Ajankohtaista

Junya Yimprasert seisoo Eduskuntatalon edessä.
Suomen kommunistinen puolue
- 20.09.2021
Eduskuntatalolla järjestettiin mielenosoitus Thaimaan epädemokraattista sotilashallintoa ja itsevaltaista kuningasta vastaan demokratian puolesta. Tilaisuudessa puhui myös SKP:n pääsihteeri Tiina Sandberg.
SKP:n rauhanryhmän Mervi Grönfors tapasi Palestiinan suurlähettilään
Suomen kommunistinen puolue
- 18.09.2021
Palestiinan suurlähettiläs tapasi SKP:n rauhanryhmän puheenjohtajan. Suomalaiset järjestöt tekevät yhdessä Helsinkiin solidaarisuuspäivän keskustelun oikeudesta omaan valtioon, ihmisoikeuksiin ja rauhaan. 
Säätytalo 7.9.2021 Aserahat parempaan käyttöön
Suomen kommunistinen puolue
- 15.09.2021
SKP:n Tampereen piirijärjestö korosti piirikokouksessaan rauhantyön merkitystä ratkaistaessa käynnissä olevia konflikteja ja pyrittäessä estämään uusien syntymistä. Rauhaa ei rakenneta asemäärärahoja lisäämällä, vaan vähentämällä aseellisen toiminnan osuutta turvallisuusajattelussamme.
Tukesin kaivosrekisterin karttapalvelusta löytyy ajantasaiset tiedot muun muassa valtauksista.
Tiina Sandberg
- 10.09.2021
Kaivosverosta tullee pikemminkin kaivosjättien työväline kuin ympäristöliikkeiden. Se antaa kriisikuntien valtuustoille vahvan kannusteen kaivoshankkeiden edistämiseen siitäkin huolimatta, että halutessaan kaivosfirmat pystyvät kikkailemaan kirjanpitonsa kanssa ja minimoimaan verot.
Ihmiset osoittavat mieltä Saksassa pakkopalautuksia vastaan.
Suomen kommunistinen puolue
- 09.09.2021
Afgaaneja voidaan nyt auttaa sekä tukemalla maassa toimivia demokraattisia liikkeitä että huolehtimalla maasta pakenevien oikeudesta saada turvaa. Euroopan vasemmiston pakolaistyöryhmä vaatii myös laajaa poliittista keskustelua ja EU:n yhteistä strategiaa ihmisoikeuksien turvaamiseksi.