Home >> Tapahtumat >> Kulttuurin ja taiteen Vastavirtatapahtumien suunnittelukokous
26.02.2020

Kulttuurin ja taiteen Vastavirtatapahtumien suunnittelukokous

  • Kulttuurin ja taiteen vastavirtatapahtumien suunnnittelukokous tammikuussa

SKP on perinteisesti järjestänyt kahden vuoden välein yhdessä eri kansalaisjärjestöjen kanssa Vastavirta-festivaalin Helsingissä. Viimeksi festivaali järjestettiin 2018 Arbiksella.

2020 haluamme ison festivaalin sijaan järjestää useita Vastavirta-tapahtumia. Olen saanut tehtäväksi SKP:n kulttuuriryhmältä alkaa valmistella syksyksi kulttuurin ja taiteen vastavirta-tapahtumia.

Tervetuloa suunnittelemaan kulttuurin ja taiteen vastavirta-tapahtumia.


Suunnitelussa on kaksi käynnistystilaisuutta seuraavasti.

Ensimmäinen tapaaminen tammikuussa perjantaina 31.1 kello 17-19. Toinen tapaaminen helmikuussa keskiviikkona 26.2 kello 17-19. Tapaamiset ovat SKP:n toimistolla soitteessa Viljatie 4 B 3. Kerros 00700 Helsinki / Ylä-Malmi.

Kaikkia suunnitteluun mukaan tulijoita pyydetään miettimään tapahtumie sisällön ja toiminnan tavoitteen lisäksi miettimään mitä muita kulttuurin ja taiteen järjestöjä voisimme kutsua mukaan. PAND, Taiteen sulattamo, Kiila ja Suomi-Kiina taiteilijat ry:n ovat jo saaneet kutsut.

Toivon, että päätätte tulla mukaan suunnittelemaan kulttuurin ja taiteen vastavirta-tapahtumia syksylle 2020 ja että joku tapaamisen ajoista sopii sinulle.

Osallistumistanne odottaen,
JP (Juha-Pekka) Väisänen
050 5738598 juha-pekka.vaisanen@skp.fi

Tapahtumapaikka

SKP:n toimisto
Viljatie 4 B 3. kerros
00700 Helsinki
FI