Etusivu Ajankohtaista Tapahtumia Ohjelmat Vaalit Jäsenille Materiaalit Puolue Linkit Tule mukaan

Jäseneksi hakeminen

Suomen kommunistisen puolueen "jäsenenä voi olla jokainen 15 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja Suomessa kotipaikan omaava ulkomaalainen, joka hyväksyy puolueen ohjelman ja säännöt, osallistuu puolueosaston työhön, toteuttaa puolueen päätöksiä ja maksaa säännöllisesti jäsenmaksunsa" (SKP:n säännöt). Jäseneksi liitytään paikallisen puolueosaston kautta, ja jäsenmaksu määräytyy jäsenen tulotason mukaan.

Tämän sivun kautta voi ilmoittaa kiinnostuksestasi liittyä jäseneksi. Saat sen jälkeen lisätietoja jäseneksi liittymisestä ja varsinaisen jäsenhakemuksen, joka toimitetaan paikalliselle puolueosastolle. Jäseneksi hyväksyminen tapahtuu puolueosaston kokouksessa.

Jos olet vain muuten kiinnostunut saamaan lisätietoa SKP:stä, voit pyytää sitä merkitsemällä lomakkeen alla olevaan ruutuun rastin.


Palautetta

Toivomme kommentteja, ehdotuksia, kritiikkiä ja muuta palautetta, jotta voimme kehittää vasemmistolaista vaihtoehtoa ja SKP:n toimintaa. Voit osallistua keskusteluun myös SKP:n tilaisuuksissa, Tiedonantaja-lehdessä tai ottamalla yhteyttä SKP:n toimistoon puh 09 - 7743 8150, Hitsaajankatu 9 A, 6.krs, 00810 Helsinki. 

Merkitse palautteeseen nimesi ja yhteystietosi, niin voimme vastata Sinulle.