Ajankohtaista

SKP:n pääsihteeri Tiina Sandberg yhdistäisi mielellään voimat DKP:n kanssa tulevissa EU-vaaleissa.
Suomen kommunistinen puolue
- 21.09.2018
Tanskan kommunistinen puolue (DKP) pitää viikonloppuna 35. puoluekokouksensa. SKP:n edustajana EU-kriittisen veljespuolueen tilaisuuteen osallistuu pääsihteeri Tiina Sandberg. Hän tiivistäisi mielellään pohjoismaisten kommunististen puolueiden yhteistyötä myös EU-asioissa.
Miguel Lopez, SKP, varapuheenjohtaja, Fiesta PC, äärioikesto, rasismi, fasismi,
Suomen kommunistinen puolue
- 21.09.2018
SKP:n varapuheenjohtaja Miguel López väittää Madridin puheessaan Espanjan kommunistien Fiesta PCE festivaalilla, että rationaaliset vaikuttaja ja rasismia vastaan toimijat ovat lähes aina tulleet vasemmalta.
Antisipilistit ovat sitkeästi vastustaneet Sipilän huonoa politiikkaa.
Suomen kommunistinen puolue
- 18.09.2018
Porvarihallitus on todella keskittynyt tekemään duunarin elämästä vaikeaa. On vaikeaa tulla duunariksi, on vaikea pysyä duunissa ja se vasta onkin vaikeaa, jos erehtyy joutumaan työttömäksi duunariksi. SAK:n ja joidenkin muiden keskusliittojen ammattiliitot ovat nyt saaneet tarpeekseen. Toivottavasti tällä kertaa katsotaan peli loppuuna asti.
Socorro Gomez, Maailman rauhanneuvosto, World Peace Council
Suomen kommunistinen puolue
- 18.09.2018
Maailman rauhanneuvoston puheenjohtaja Socorro Gomes tuomitsee Amerikan valtioiden järjestön pääsihteeri Luis Almagron puheet, joiden mukaan sotilaallinen väliintulo Venezuelaan olisi hyväksyttävää.
Kuuba, José Martí, konferenssi, Por el Equilibrio del Mundo, UNESCO
Suomen kommunistinen puolue
- 17.09.2018
Kuubalainen José Martí -toimisto yhdessä UNESCON kanssa järjestää tammikuussa 2019 monimuotoisen ja kansainvälisen solidaarisuuden maailmafoorumin Havannassa. Ehdotuksia esitelmäkutsuiksi ja osallistumisia otetaan vastaan.