Kuntavaalit 2021

Kuntavaalit 2021 uutisia

Kampanjablogit

 • Hornet hävittäjä lentää ilmassa.
  Marko Korvela -
  20.05.2022
  Venäjän hyökkäys Ukrainaan on vahvistanut Suomessa ideologiaa, jota uskontotieteessä kutsutaan kansalaisuskonnoksi. Pyhä isänmaa ja vapaus vaativat kansakunnan yhtenäisyyttä ja valmiutta uhrauksiin sen kohdatessa ikiaikaisen, saatanallisen vihollisen, kirjoittaa toimittaja Marko Korvela.
 • Marko Korvela -
  28.02.2022
  Vuosituhannen vaihteessa vielä ajateltiin imperialismin olevan mennyttä maailmaa. Globaalin kapitalismin kriisit tuottavat silti aseistettuja hulluja apinoita, joista yksi riehuu nyt Ukrainassa, kirjoittaa toimittaja, muusikko ja runoilija Marko Korvela.
 • Marko Korvela -
  21.12.2021
  Toimittaja Marko Korvela kirjoittaa uusimmassa blogitekstissään, että nostamme miljardöörejä ja heidän kalliita tempauksiaan esikuviksemme vaikka juuri ökyrikkaiden elämäntapa tuhoaa eniten.
 • Marko Korvela -
  15.05.2021
  Kehysbudjetoinnista on Suomessakin tullut nopeasti normi, jolle ei ole vaihtoehtoja. Melko vähän on käyty keskustelua siitä, mitä kehysbudjetointi oikein on, mitä ideologisia taustoja siihen liittyy ja olisiko parempiakin tapoja tehdä talouspolitiikkaa.
 • Maria Ohisalo, Katri Kulmuni, Sanna Marin, Li Anderson ja Anna-Maja Henriksson.
  Marko Korvela -
  18.06.2020
  Maailman valtiot ja Suomi siinä mukana käyttävät satoja miljardeja euroja toimimattomaksi todetun talousjärjestelmän tukemiseen, koska muuta vaihtoehtoa ei ole – edes vasemmalla, kirjoittaa toimittaja ja kommunisti Marko Korvela.

Ehdokkaat

Helsinki

Oulu

Espoo

Vantaa

Turku

Loimaa

Pori

Lahti

Orimattila

Tampere

Nokia

Kuopio

Jyväskylä

Kajaani

Kemi

Tornio

Mäntyharju

Hamina