Etusivu >> Artikkelit >> Kyllä kansa tietää – asukkaiden ääni valtuustoon

Kyllä kansa tietää – asukkaiden ääni valtuustoon

14.03.2017 - 17:15
(updated: 15.03.2017 - 06:00)
Naistenpäivän marssi 8.3.2107 Tampereella. Kuva Laura Hyyti

Suomen kommunistisen puolueen kuntavaaliehdokkaat suuntaavat nyt ulos kaupungin sykkeeseen kuuntelemaan miten alkava kevät tekee tuloaan. Tätä varten ehdokkaat ovat rakentaneet itse kuuntelulaitteita.

- Leikkasin limsapullosta kärjen joka kerää hyvin kaupungin sykkeen soundit. Tuunasin sen kommunistipropagandalla eli liimasin siihen sirppejä, vasaroita, tähtiä ja sydämiä, kertoo SKP:n puheenjohtaja, käsitetaiteilija JP (Juha-Pekka) Väisänen.

Erilaisissa   työpajajoissa on valmistettu SKP:n kuuntelulaitteita mm.  talouspaperirullasta ja ratista maalarinteipillä yhteen liittämällä. Pitkin kuluvaa viikkoa SKP:n ehdokkaat lähtevät valmiit SKP:n kuuntelulaitteet mukanaan kaupungille kuuntelemaan, miten kaupunki sykkii. SKP:n kuntavaaliehdokkaat kuuntelevat myös mitä kaupunkilaisilla on sydämellä, miten terveyskeskus huokaa ja miten puistojen puut voivat.

Kuntavaalit paljastavat; SKP on toisenlainen puolue.

- Me kuuntelemme ihmistä ja luontoa. Täällä Tampereella pelastetaan Eteläpuisto ökyrakentamiselta.Valtuustossakin meidän päämäärä on saada valtuustoon esille ja kuuluviin asukkaiden ääni, sanoo SKP:n pääsihteeri Petra Packalén

SKP:n pääsihteeri Petra Packalén on kuulolaitteet valmiina Tampereella 16.3. klo 14:00 Hämeenpuistossa Metsonaukiolla ja puolueen puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen Helsingissä 17.3. kello Maatullinaukiolla.

Tekijä

Kirjoittajan artikkelit

Ajankohtaista