Viimeisimmät artikkelit

SKP:n puheenjohtaja JP ( Juha-Pekka) Väisänen
Suomen kommunistinen puolue
- 24.10.2016

Suomalainen rauhanlike ja esim Syyrian sodasta huolestuneet erilaiset kansalaisyhteiskunnan toimijat ovat yhdessä  järjestäneet rauhantilaisuuksia eri puolilla Suomea. SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen korostaa puolueohjelman päivittämisen keskusteluissa tavoitetta, jossa Suomi pidetään irti sodista, sotaharjoituksista ja Natosta.

P4
Suomen kommunistinen puolue
- 23.10.2016

SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen nosti puolueohjelman päivittämisen alustuksessaan Kuopiossa esille kansainvälisen luokkataistelun, vaihtoehtoisen työväen Euroopan rakentamisen ja tarpeen irtaantua EU:n kapitalistisista rakenteista. Väisäsen mukaan uusliberalismia ei kuitenkaan kumota sulkeutumalla EU:ta pienempään kapitalistiseen Suomi-yhteisöön.  

Pasi Tervo
Suomen kommunistinen puolue
- 21.10.2016

SKP:n puoluejohdon kärki on viikonloppuna koolla Savossa; Kuopiossa ja Siilinjärvellä. Lauantaina 22.10. Kello 13- 16 kaikille SKP: n jäsenille avoimessa työväenluokasta, politiikan suunnan muuttamisesta ja puolueohjelman päivittämisestä alustavat puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen, pääsihteeri Petra Packalén ja varapuheenjohtajat Susanna Rissanen ja Miguel López