Ajankohtaista

Suomen kommunistinen puolue
- 23.01.2017

SKP:n keskuskomitean jäsen Talvikki Koivu sanoo puheessaan sunnuntaina 22.1. punaisten muistomerkillä Suomenlinnassa, että emme saa unohtaa meitä edeltäneiden sukupolvien taisteluja paremman ja tasa-arvoisemman tulevaisuuden puolesta. Koska luokkaerot ovat kasvussa ja oikeistolainen riistopolitiikka asettaa ihmiset vastakkain haastaa Koivu puheessaan työväenluokan palauttamaan ammattiyhdistysliikkeen uskottavuuden ja kommunistit löytämään uusia välineitä sortopolitiikan vastustamiseen.

Suomen kommunistinen puolue
- 22.01.2017

SKP:n keskuskomitea kokoontui Suomenlinnassa päättämään puolueen kuntavaaliohjelmasta ja teki myös kunniakäynnin punaisten muistomerkille. Tammikuun 27. päivänä vietetään sekä maamme luokkasodan alkamisen päivää että kansainvälistä vainojen uhrien muistopäivää. Sinä päivänä vuonna 1945 puna-armeijan joukot vapauttivat natsien perustaman Auschwitzin tuhoamisleirin jäljellä olevat riutuneet vangit.

Suomen kommunistinen puolue
- 10.01.2017

Suomen kommunistisen puolueen keskuskomitea Suomenlinnassa. SKP kunnioittaa Suomenlinnan vankileirillä menehtyneiden toverien muistoa kunniakäynnillä sunnuntaina 22.1. kello 14.00

Kuvassa äiti ja lapsi
Suomen kommunistinen puolue
- 05.01.2017

Lasten hyvinvointia ei oteta tarpeeksi huomioon hallituksen lakiuudistuksissa. Kehotamme pääministeri Juha Sipilää ottamaan uutena vuotena saamansa buuaukset tosissaan ja lopettamaan hyvinvointia tuhoavien lakien valmistelun.

Suomen kommunistinen puolue
- 01.01.2017

SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisäsen mielestä presidentin olisi pitänyt tuomita suomalaisen yhteiskunnan fasistinen kehitys. Väisänen kritisoi Presidentti Niinistön puhetta  tylsämielisenä rikkaan ja saidan miehen varjopuheena johon oli sisään leivottu uusliberaali ja epäsolidaarinen viesti velvollisuuksien hoitamisesta  ajatuksella ”omat ja itse ensin ”