Ajankohtaista

Defend Afrin solidarity kommunistit kommunismi SKP
Suomen kommunistinen puolue
- 20.03.2018

The Central Committee of the Communist Party of Finland (CPF) expresses its solidarity towards all comrades fighting against oppression in Afrin. The key for the appeasement of the situation is the ceasing of foreign intervention, the reinforcement of the position of the Syrian government, and the safeguard of regional autonomy for the Kurdish population.

Suomen kommunistinen puolue
- 20.03.2018

Suomen kommunistisen puolueen puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen ja Kuuban suurlähettiläs Eduardo Lazo Pérez tapasivat SKP:n toimistolla. Väisänen ja Pérez keskustelivat ajankohtaisesta poliittisesta tilanteesta, Kuuban kauppasaarron vastaisista toimista ja solidaarisuudesta.

Suomen kommunistinen puolue
- 19.03.2018

SKP:n Turun piirin puheenjohtaja Tiago Silva haastaa  ay-liikettä aktiivisemmaksi toimijaksi rasismia vastaan. Silva toteaa, että niin kauan kuin on työttömyyttä, köyhyyttä, ja epätasa-arvoa niin  on myös hedelmällistä maaperää rasismille ja fasismille. 

Defend Afrin solidarity kommunistit kommunismi SKP
Suomen kommunistinen puolue
- 19.03.2018

Suomen kommunistinen puolue osoittaa solidaarisuutta kaikille sortoa vastaan Afrinissa taisteleville tovereille ja heitä paikan päällä auttaville. Kannanotossa vaaditaan autonomian turvaamista kurdialueille sekä viranomaistoimia asetuotantoon osallistuvia suomalaisyrityksiä kohtaan.

Suomen kommunistinen puolue
- 16.03.2018

Suomen kommunistisen puolueen puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen ja Euroopan vasemmiston Latinalaisen Amerikan ryhmän jäsen Tiina Sandberg osallistuvat viikonlopun kansainväliseen Venezuelan solidaarisuuskampanjaan nostamalla esille Yhdysvaltojen ja EU:n taantumuksellisen saartopolitiikan ja Venezuelan oikeuden valtiolliseen suvereniteettiin.