Ajankohtaista

Suomen kommunistinen puolue
- 02.12.2016

Tiedonantajan päätoimittaja ja Journalistiliiton valtuuston varavaltuutettu Marko Korvela pitää erittäin vakavana vyyhtiä, joka on kietoutunut pääministeri Juha Sipilän ja Yleisradion ympärille. Korvela näkee, että Journalistiliitolla olisi nyt syytä radikaaleihin toimiin.

Suomen kommunistinen puolue
- 28.11.2016

YK:n kansainvälinen päivä solidaarisuuden osoittamiseksi Palestiinan kansalle 29.11. muistuttaa ns. kahden valtion ratkaisusta ja palestiinalaisten oikeuksista. SKP vaatii Sipilän hallitusta tunnustamaan Palestiinan ja lopettamaan Israelin ja Suomen välisen asekaupan.

Suomen kommunistinen puolue
- 26.11.2016

SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen  ottaa osaa Fidelin läheisten ja Kuuban suruun. Kansainvälinen vasemmistolainen, edistyksellinen demokraattinen ja kommunistinen liike on menettänyt suuren työväenluokan taistelijan, esikuvan ja rakkaan toverin. Väisäsen mielestä Kuuba elää kiinostavaa aikaa, jossa käynnissä on sosialismin päivittämisen uusi prosessi, vallankumouksen kahvassa on entistä enemmän feminismiä ja  vähemmistöjen sateenkaaren väritkin näkyvät.

SKP:n keskuskomitea Tampereella
Suomen kommunistinen puolue
- 24.11.2016

Sotapolitiikasta on siirryttävä rauhan ja yhteistyön politiikkaan sekä sotilaalliseen liittoutumattomuuteen, sanoo SKP:n keskuskomitea.

Ida Kettunen ja Aura Kaskisydän
Suomen kommunistinen puolue
- 22.11.2016

Vammaisten oikeus kotiin on turvattava, vaatii Suomen kommunistinen puolue (SKP) julkilausumassaan. Aloitteen kannanotosta teki puolueen työryhmä Vapauden vaunut, joka on keskittynyt vammaispoliittisiin kysymyksiin.