Ajankohtaista

Marx-opisto 2017
Suomen kommunistinen puolue
- 12.08.2017

Kommunistit ovat viikonloppuna 10.-12.8. mukana järjestämässä Marx-opiston kesätapaamista Hauhon Vähäjärvellä.

Jp ja Petra
Suomen kommunistinen puolue
- 10.08.2017

SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen ja pääsihteeri Petra Packalén tyrmäävät Orpon porvaribudjetin työläisen näkökulmasta täysin riittämättömänä. Kommunistit vaativat täyskäännöstä nykyiseen uusliberalistiseen politiikkaan ja hallituksen eroa. Työläiset pärjätäkseen tarvitsevat nyt kauttalinjan palkankorotukset ja kaikki ne jotka eivät omalla työllään voi omaa perusturvaa rakentaa tarvitsevat nykyistä paremman perusturvan.  

SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen
Suomen kommunistinen puolue
- 09.08.2017

Kuopiossa 9.8. vieraileva SKP:n puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen tukee kuopiolaisen kuntatekniikan liikelaitoksen ajatusta turvata kunnalliset työpaikat. Väisänen ei vain muuttaisi kuntalakia niin, että kuntalaisten omistuksessa olevat liikelaitokset voisivat osallistua kilpailutukseen ilman yritysmuodon muutosta mutta Väisänen myös lopettaisi kilpailun kunnallisten peruspalvelujen järjestämisestä.

Suomen kommunistinen puolue
- 31.07.2017

SKP esittää siirtymistä kuuden tunnin päivittäiseen työaikaan ja 30 tunnin työviikkoon nykyisiä ansioita alentamatta. Työaikalaki on muutettava työntekijöiden edut nykyistä paremmin turvaavaksi. 

Suomen kommunistinen puolue
- 26.07.2017

Suomen kommunistisen (SKP) puolueen puheenjohtaja JP (Juha-Pekka) Väisänen kritisoi Yhdysvaltoja puuttumisesta Venezuelan sisäisiin asioihin, vaatii väkivaltaisuuksien loppumista vaalien viime metreillä ja toivoo Maduron aloitteen uudesta perustuslaista menestyvän.  

Tapahtumat

Kommunistiblogi

Susanna Rissanen -
16.08.2017

SKP:n varapuheenjohtaja Susanna Rissanen kirjoittaa blogissaan kikyllä kyykytetyistä työntekijöistä ja työttömien syyttelystä.

Seppo Ruotsalainen -
23.07.2017

Blogisti kuvaa vertauksenomaisia piirteitä sisältävässä kirjoituksessaan
kuvitteellisen eli fiktiivisen  pääoman kasautumisen mielettömyyttä,
suurvaltajohtajien uutta ilmettä  sekä rauhan säilyttämisen ja ydinsodan
välttämisen välttämättömyyttä.

Susanna Rissanen -
11.07.2017

SKP:n varapuheenjohtaja  ja yrittäjäperheen kasvatti Susanna Rissanen kirjoittaa, että pienyrittäjien kannattaisi samaistua työläisiin. Suurempia muutoksia aikaansaamaan Rissanen laittaisi isot monikansalliset jätit maksamaan enemmän veroa ja tekisi verovälttelyn mahdottomaksi.